Hans Humble

Woodturning - Danmark

Info om mig og min trædrejning

A Few Words About Me

Jeg hedder Hans humble, er 67 år og bor i Helsinge. Har arbejdet med trædrejning stort set hele mit liv og det har fyldt og betydet meget mig. Jeg er har været gift i 35 år, har en sød kone og to sønner og børnebørn. personligt kan jeg beskrives som en venligsindet, imødekommen og hjælpsom person. Jeg sætter pris på livet og nyder det, samt trædrejning så meget jeg kan.

Why Choose Me

Du skal vælge mig, da jeg først og fremmest har mange års erfaring i trædrejning. Jeg overholder derudover altid mine aftaler og deadlines. Nye projekter, udvikling og ordentligt kunsthåndværk er vigtige nøgle. jeg er ydmyg og beæret af dit valg.

My Mission

Min mission er at fremme trædrejning som det kunsthåndværk det er. Dertil er det vigtigt for mig at dele mit arbejde gennem salg og sociale medier, bl.a. YouTube, hvor jeg jævnligt lægger nye videoer af trædrejning op, søg på hans humble for at se.

My Vision

Min vision er at fremstå som en professionel og dygtig trædrejer. Jeg har altid sat en ære i at udvikle mig i mit arbejde med trædrejning og gør dette til stadighed. Kunsthåndværk er for mig en livsstil som skal opleves, nydes og deles med andre.

What I Do

Jeg er trædrejer og laver alt hvad der kan drejes i træ. Dette er bl.a. træskåle, trælysestager, pynte- genstande m.m. Min hoved-kompetence er at lave flotte og elegante træskåle, som hver især er helt unikke, smukke og enestående.

Hello This is Me

Hans Humble, er 67 år, bor i Helsinge, er uddannet trædrejer og har 50 års erfaring.